foto vervolg pagina

Bankgarantie aanvragen via Nationale Waarborg

Fitrex biedt vanaf nu ook de mogelijkheid om een bankgarantie van Nationale Waarborg (NWB) aan te vragen. Bij NWB kun je klanten die bij de aankoop van een woning een bankgarantie moeten afgeven helpen om dit snel en tegen een gunstige prijs te doen. De nieuwe tarieven die Fitrex met NWB is overeengekomen zijn voor de klant in veel gevallen goedkoper dan wanneer een bankgarantie wordt aangeboden door de geldverstrekker. Je kunt de aanvraag volledig digitaal laten ondertekenen door de klant en indienen. De aanvraag wordt binnen één werkdag verwerkt tot een bankgarantie. 

Wat doet Nationale Waarborg?

NWB is een zelfstandig bedrijf dat in Nederland bankgaranties aanbiedt voor particulieren. Hun diensten worden via de intermediair aangeboden. Deze dienst vraag je aan in de portal van NWB.

Waarom zou ik als adviseur NWB gebruiken?

  1. Scherpe prijs ten opzichte van bankgaranties bij andere geldverstrekkers;
  2. Snellere doorlooptijden dan bij andere geldverstrekkers;
  3. Kick-back fee van ten minste €70 incl. BTW per bankgarantie-aanvraag.

Procedure

Wil je meer weten over de procedure. Bekijk dan onderstaande document, waarin alle stappen worden uitgelegd omtrent de procedure voor het aanvragen van bankgarantie via Fitrex.

Bekijk de procedure

Aanvragen via TMS

Wil je weten hoe je de bankgarantie voor je klant aan kunt vragen in het TMS? En hoe je de kick-back fee ontvangt? Lees dan onderstaande werkinstructie waarin de stappen in TMS worden uitgelegd.

Bekijk werkinstructie

Ben je geïnteresseerd? En zou je direct aan de slag willen? Registreer je dan voor het Fitrex Arrangement via onderstaande knop. En ontvang ten minste €70 incl. BTW kick-back fee per bankgarantie-aanvraag.

Registreren Fitrex Arrangement

Nationale waarborg