foto vervolg pagina

Bouwtechnische Keuringen:

Een bouwtechnische keuring is altijd aan te bevelen bij aan of verkoop van een woning. Fitrex Taxaties beschikt over een landelijk dekkend netwerk van ervaren gecertificeerde bouwkundige. De rapporten voldoen aan de eisen die gesteld zijn t.b.v. Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en worden erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiƫle Markten geregistreerde financiƫle instellingen.

Na uitvoering van een uitgebreide bouwtechnische keuring ontvangt u binnen enkele dagen een rapportage met daarin een verslag van de bevindingen en de onderhoudstoestand van alle elementen. De bouwtechnische keuring en het daaraan verbonden bouwkundig rapport geven u inzicht in de direct, termijn en eventuele verbeter kosten, en bieden u daarmee een onderhandelingsinstrument en de zekerheid dat u aan uw onderzoek plicht hebt voldaan.

Via het taxatieaanvraag formulier kunt u tegen een scherp tarief een bouwtechnische keuring aanvragen.

Neem voor meer informatie contact op met Fitrex door te bellen naar 020-2623888 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.